Raakasuklaa workshopit ovat tulleet takaisin!

Näinä erikoisina aikoina olemme päättäneet vuoden tauon jälkeen, että alamme taas pitämään raakasuklaa workshoppeja. MUTTA! Vain etänä – sillä fyysisesti samaan paikkaan pakkautuminen ei valitettavasti vielä ole suotavaa ja se on helposti säätöä olemassaolevien rajoitusten muuttuneisuuden vuoksi.

Järjestämme ensimmäisen raakasuklaa workshopin eräälle isolle yritykselle toukokuun alussa ja tajusimme, että tämä etänä järjestettävä raakasuklaa workshop voi olla juuri se malli mitä monet ovat kaivanneet. Helppo ja edullinen tapa saada kaikki työntekijät pois töiden ääreltä ja keskittymään hetkeksi johonkin muuhun. Johonkin taivaalliseen ja ihanaan… Nimittäin SUKLAASEEN <3

Raakasuklaa workshopissa opit raakasuklaan salat! Workshopissa käydään läpi raakasuklaan valmistuksessa käytettävät raaka-aineet ja valmistetaan itse raakasuklaata. Lopuksi tietty herkutellaan omilla luomuksilla – WOHOO! 

Raakasuklaakurssi pidetään zoomin tai vastaavan välityksellä. Saat meiltä listan ja ohjeet mitä jokainen osallistuja tarvitsee. Raaka-aineetkin voimme myydä teille ja lähettää jokaiselle osallistujalle suoraan kotiin, joten niistäkään ei ole pakko huolehtia itse.

Raakasuklaan teko on kivaa ja erilaista yhdessä tekemistä. Workshopista saa intoa terveellisten valintojen tekemiseen ja oppii tekemään herkullista suklaata jonka syömisestä ei tarvitse tuntea huonoa omatuntoa! 

MITÄ TARVITAAN?

  • Välineet löytyvät varmasti kaikilta kotoa keittiöstä mitä workshopissa tarvitaan.
  • Raaka-aineet voi siis hankkia itse tai tilauksen voi tehdä kauttamme. Meiltä tilattuna ne saa hiukan parempaan hintaan kuin muualta ostettuna.

Lue lisää workshopista ja tulkaa ihmeessä koko henkilökunnan voimin virkistäytymään!