Näin toivot raakakakkua valikoimaan

Näin toivot raakakakkua valikoimaan. Saamme lähes viikottain kyselyitä, että mistä raakakakkuamme saa ostettua? Tai saamme kysymyksen, että voisiko raakakakkua saada johonkin tiettyyn kahvilaan tai kauppaan?

Olisi ihana vastata aina kaikille: “saat kaikkialta ja tottakai saat lempikauppaasi tai kahvilaasi raakakakut.”

Valitettavasti me emme päätä kahviloiden, kauppiaiden, ketjujen, tukkujen ja muiden sopivien kakkukumppanien puolesta missä kaikkialla raakakakkuamme saa. Meidän nykyiset kakkukumppanit pyrimme pitämään ajantasalla kakkukumppanit sivulla. Mikäli yrität löytää jotain tiettyä makua, niin kannattaa aina ensin tarkistaa kakkukumppanilta suoraan, että löytyykö sitä. Jos olet ajamassa pitkän matkan raakakakkujen takia, niin tässäkin tapauksessa kannattaa varmistaa, että ei vaan olisi hyllyt tai vitriini tyhjänä raakakakuista juuri silloin. Suurin osa kakkukumppaneistamme osaa varautua, mutta välillä pääsee käymään yllätyksiä ja kaikki kakut on ehditty myydä. Jotta kakkuhammasta ei kolota liikaa, niin toivo juuri sinne kauppaan tai kahvilaan jossa käyt usein muutenkin… Helpottaa raakakakun löytämistä kun raakakakut tulevat sinun luokse, eikä sinun tarvitse matkustaa niiden vuoksi. Kuulostaa hyvältä eikös!

Tässä yksinkertaiset ohjeet kuinka voit pyytää ja toivoa raakakakkua tiettyyn paikkaan:

  1. Kerro meille toiveesi sähköpostilla asiakaspalvelu@raakakakku.fi niin me lupaamme yrittää myydä kakut toiveiden paikkaasi.
  2. Voit pyytää käydessäsi kaupassa, kahvilassa, tukussa, toimistolla tai kuntosalilla… “Voisiko tänne saada GreenStreetin raakakakkua valikoimaan?”
  3. Voit lähettää lempipaikkaasi Instagram, Facebook tai muuta kautta toiveestasi viestin.
  4. Voit käyttää valmiita kanavia, jotka on luotu tätä varten. Ne löydät tuosta alempaa.
  5. Kerro kavereillesi, että ostaa raakakakkuamme ja pyytää myös raakakakkuamme valikoimaan.

Tuotteet jotka myyvät, niin pysyvät paremmin valikoimassa jatkossakin. Joten jos saamme johonkin uuteen paikkaan valikoimaan – juuri sinne minne toivot, niin silloin olisi hyvä että muutkin kuulisivat tästä ihanasta uutisesta <3

S-kaupan uusi Sinuntoive -sivusto.

Prisman palautelomakkeen kautta pystyy tekemään tuotetoiveita.

K-kaupan valikoimatoiveet ohjataan heidän ketjun toimesta täältä sivustolta.

Noniin, toivomaan siitä. Siis jos siltä tuntuu.

Raakakakku päivässä pitää mielen virkeenä. Kivaa päivää!