Näin hankit raakakakkua juhliisi

Mistä saat raakakakkua juhliisi?

Saamme paljon kyselyitä Instagrammin välityksellä: “Mistä voin tilata kokonaisen raakakakun?”

Tammikuussa ainutlaatuinen mahdollisuus tilata kakku myös suoraan meiltä! Johannes pitää toimistoa HUG kahvilassa Helsingissä ja sinne pystyy kahteen toimitukseen ostamaan oman kakkunsa verkkokaupasta.

Tämän jälkeen tällä hetkellä emme pysty myymään suoraan itse raakakakkuja juhliin, toimistolle tai muuhun tarkoitukseen. Helsingissä raakakakkuja myy kokonaisena ainakin Roasberg. Varmastikin leikattuna ellei asiasta erikseen hyvin ajoissa sovita.

Kun haluat tilata Helsingissä itsellesi kokonaisen raakakakun helmikuusta eteenpäin, niin laita sähköposti info@roasberg.fi ja pyydä tarjous kakuista.

Roasberg sijaitsee Mikonkadulla ja Triplassa.

Muut paikkakunnat ja toki pääkaupunkiseudulla myös – kannattaa kysyä suoraan kakkukumppaneilta pystyisikö heiltä ostamaan raakakakkua suoraan itselleen.

Tällä hetkellä vakituinen valikoima löytyy kätevästi omilta sivuiltamme kakkuvalikosta.

Huomioita kun ostat kokonaisen raakakakun juhlia varten!

Muista sopia kakkukumppanin kanssa, että myyvätkö suoraan pakkasesta vai ottavatko sulamaan ennen noutoa. On hyvä varata pari tuntia aikaa sulattamiselle huoneenlämmössä tai vaihtoehtoisesti edellisenä iltana pistää jääkaappiin sulamaan seuraavan päivän juhlia varten. Sulamisnopeus riippuu hiukan kakusta, onko leikattu vai ei sekä huoneen / jääkaapin lämpötilasta. Toki joillekin kakut maistuu parhaiten suoraan pakkasesta syötynä. 🙂

Herkullisia juhlia!