GREENSTREET JULKAISEE SMOOTHIEKIRJAN

smoothiekirja

Meiltä on tulossa jotain kivaa uutta! Julkaisemme pian smoothiekirjan e-kirjana. Tämä ihana reseptikirja sisältää 30 maistuvaa smoothiereseptiä sekä hyödyllisiä vinkkejä koskien ravintoa ja terveellistä ruokavaliota.  (EDIT. LÖYDÄT SMOOTHIEKIRJAN VERKKOKAUPASTAMME

Päätimme julkaista reseptikirjan, sillä meidän unelmamme on, että yhä useampi ihminen löytäisi tiensä terveellisten elämäntapojen pariin ja haluamme inspiroida ihmisiä ja näyttää ettei terveellisen elämän tarvitse olla mautonta tai tylsää. Meiltä kysytään paljon reseptejä ja vinkkejä ravintoon ja terveellisempään elämäntyyliin liittyen, joten nyt niitä saa kivassa tiiviissä paketissa.  

Smoothiekirjan avulla haluamme inspiroida ja helpottaa sinun päiviäsi. Meille ruoanlaitto ja uusien reseptien kehitteleminen on intohimo ja palamme halusta jakaa oppimaamme myös sinulle. Kirja sisältää reseptejä niin aamupalalle, lounaan korvikkeeksi kiireisiin päiviin kuin rauhallisiin iltahetkiinkin. Tarkemmat speksit kirjasta julkaisemme pian, mutta voimme jo nyt kertoa, että smoothiekirjan hinta ei päätä huimaa ja hinta tulee olemaan alle 1 €/resepti. Pysy kuulolla! 

Haluamme ilahduttaa päivääsi ja siksi jaamme nyt yhden smoothiekirjan resepteistä veloituksetta. Testaa tätä vaikka välipalana tai nauti ennen treeniä tai sen jälkeen. Smoothien sisältävät hiilihydraatit nopeuttavat palautumista. 

N A M A S T E – smoothie

2 kourallista mangoa

1 kourallinen ananasta

1 kokonainen banaani

1 dl kookosmaitoa

1 dl vettä

Laita ainekset tehosekoittimeen ja sekoita 1-2 minuuttia täydellä teholla. Koristele halutessasi ja nauti hymy huulilla! 

Picture