GreenStreet 2020 kuulumiset

GreenStreetin vuoden 2020 kuulumiset. Mistä saa tällä hetkellä kokonaisia raakakakkuja? Näihin vastaamme tässä.

On ehkä turha puhua monella sanalla siitä, että olipahan erikoinen vuosi 2020. Kaikki tietää jo sen. Me olemme vielä toistaiseksi pysynyt pystyssä, mutta rehellisesti sanoen onhan tämä aika haastavaa ollut pitää bisnes pystyssä kun kakkukumppaneiden liiketoimintaa rajoitetaan niin rajusti. Samaan aikaan edelleen kassaa syövä tytäryhtiömme konkurssi Ruotsin puolella. Tämä ei ole ihanteellinen tilanne, mutta me jatkamme eteenpäin. Lähinnä haluan sanoa tämän kun jotkut ovat ihmetelleet miksi olemme olleet niin epäaktiivisia somessa ja muualla.

Olemme hyvin kiitollisia kaikille, jotka ovat vaikeinakin aikoina halunnut pitäytyä kakkukumppaneinamme ja pitänyt raakakakut valikoimassa. Kun meidän sisaryhtiö Ohmygoodness joutui lopettamaan Vaasankadulla kahvilansa, niin meiltä lähti myös samassa oma kakkuvarasto alta. Tällä hetkellä me emme siis pysty myymään suoraan kuluttajille raakakakkuja.

Mistä saa raakakakkua juhliin?

Helsingissä ainakin Roasberg on luvannut myydä kokonaisia kakkuja asiakkaillensa. He pyytävät kaikkia olemaan yhteydessä info@roasberg.fi kakkuvalikoimasta ja saatavuudesta. Suosittelemme kysymään rohkeasti kakkukumppaneiltamme ympäri Suomen, että pystyisikö heiltä ostamaan kokonaisia kakkuja omiin tarpeisiin. Kakkukumppanimme löydät kätevästi omasta kartalta ja listalta sivuillamme.

Vuoteen 2021

Nyt pääsee onneksi hetkeksi rauhoittumaan ja vuonna 2021 pistetään sit taas uutta vaihdetta silmään. Olemme pohtineet erilaisia mahdollisuuksia. Jouluna niitä vähän työstetään ja ideoidaan mahdollisesti lisää, mutta ennenkaikkea joulun aikana otetaan rauhallisesti. Syödään, treenataan, vietetään aikaa lähimmäisten kanssa ja ollaan vaan. Vuoteen 2021 sitten riittänee taas vauhtia. Tällä hetkellä pohdinnassa ja toteutuksessa ovat:

  • Yritämme etsiä osakasta, jolla osaamista ja/tai pääomaa jotta pystymme luomaan tuotevalikoimaa isommaksi
  • Joka kuukausi tulee uusi maku kakkukumppaneille, joten uutuuksia pääsee maistelemaan varmasti usein
  • Mitä tuotteita meidän kannattaisi tehdä, ideoita?
  • Olisikohan kysyntää raakasuklaan ja/tai raakakakkujen tekemisen etäopastukselle? Esimerkiksi zoomin välityksellä?
  • Sosiaalisen median sisältömme – mitä kaipaat?
  • Teimme valmiiksi jo kevyen verkkokaupan mihin ainakin jotain tuotteita tulossa

Kiitos vuosi 2020 – kiitos kumppanit, asiakkaat ja tiimiläiset. Tästä me jälleen noustaan.

Mikäli sulla on mitä tahansa ideoita, toiveita tai ajatuksia niin olemme aina täällä sinua varten. Pistä viestiä!

Kohti unelmia! Pala kerrallaan 🙂