12 vinkkiä kotoiluun

12 VINKKIÄ PAREMPAAN KOTOILUUN

Suurin osa meistä viettelee tällä hetkellä kotipäiviä. Julkiset paikat ovat useat suljettuina ja elämä rullaa eteenpäin neljän seinän sisällä. Listasimme ylös teille tekemistä mukavaan kotoiluun, jottei  aika käy pitkäksi!

1. Skypetä! Treffaa ystäviä ja läheisiä, vaikka kylässä ei voisikaan käydä. Keittäkää kahvit ja nauttikaa ne yhdessä skypen välityksellä.

2. Support your local!

Tilaa ruokaa lähiravintolasta kotiin, säästyt turhilta kauppareissuilta.

3. Tue muitakin pienyrittäjiä verkon kautta. Osta kortti lempi joogakouluusi ja takaa sen toiminta vielä tulevaisuudessakin! Tai nappaa vaikka lahjakortti palveluun jota hyödynnät muutenkin arjessasi.

Picture

4. Kokeile uusia reseptejä. Jos kotiinkuljetus ei nappaa, niin nyt on hyvää aikaa laittaa hella kuumenemaan ja uudet reseptit testiin. Keho kiittää hyvästä ravinnosta.

5. Lue tai kuuntele kirja. Nyt jos koskaan on hyvä uppoutua dekkareiden maailmaan.

6. Vietä aikaa perheen ja samassa taloudessa asuvien kanssa. Vaikeilla ajoilla on tapana lähentää. 

7. Pelatkaa lautapelejä ja kaivakaa esiin ne legendaarisimmat.

8. Lähde metsäpolulle lenkkeilemään tai ulkoilualueelle viettämään päivää. Raikas ilma piristää, aurinko ja linnunlaulu saa hymyn korviin.

Picture

9. Hyödynnä yritysten online-palveluja. Joogaa olohuoneessa tai liity yhteismeditaatioon. Youtube-kanavatkin pursuavat hyviä kotitreenejä!

10. Siivoa ja järjestele kotona. Käytä aikaa hyödyksi – matot tuulettumaan, petivaatteet vaihtoon ja laatikot järjestykseen.

11. Ole luova. Maalaa, tanssi, laula tai kudo vaikka ystävälle villasukat!

12. Auta naapuria. Asuuko naapurissasi vanhus, tai muu riskiryhmään kuuluva? Ehkä voit käydä kaupassa hänen puolestaan, tai olla muuten avuksi.

Miten sinä olet saanut kotoilupäiväsi kulumaan? Jäikö listaltamme uupumaan jokin asia, mistä olisit halunnut vinkata? Jaa se muille kommentteihin!

Picture